Brownie cu cioco neagra si topping de caramele si nuci

de ala_oancea in Prajituri, 5 Feb 2010 | 3825 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr unt
  • 120 gr cioco neagra
  • 150 gr zahar
  • 4 oua
  • 180 gr faina
  • 1 praf de copt
  • 2 linguri cacao
  • Topping:
  • 280 gr caramele cu lapte
  • 120 ml frisca lichida Hu-la-la
  • 150 gr nuci prajite si maruntite
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu cioco neagra si topping de caramele si nuci:

Se topeste untul si ciocolata, se adauga zaharul si se lasa sa se raceasca putin. Se adauga ouale si se mixeaza bine. Se amesteca faina cu praful de copt si cacaoa si se amesteca bine cele doua compozitii. Se toarna in tava peste hartia de copt si se coace aprox 30 de minute.
Intre timp se pun caramelele si frisca lichida la topit la foc mic, dupa care se adauga nucile. Dupa ce scoatem blatul din cuptor, il lasam sa se raceasca putin, apoi turnam toppingul. Se pune la frigider pana se intareste. Super bun !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu cioco neagra si topping de caramele si nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

ala_oancea 1

05.02.2010, 16:55

Multumesc

crisad 1

05.02.2010, 16:59

moaaaa ce bunatate ! sa vad dc reusesc sa o fac in wk (dc ma lasa baietii)

elena1988 1

08.03.2011, 11:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura din albus si Creme Ole