Brownie cu ciocolata

de Giana in Prajituri, 8 Oct 2013 | 2596 vizualizari

 

Un brownie fin, pufos si pofticios.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 80 g zahar (cantitatea poate varia in functie de cat de dulce vreti sa fie)
  • 100 g ciocolata
  • 100 g margarina
  • 1 lingura cacao
  • 1 plic praf de copt
  • 3/4 pahar cu faina (am masurat cu un pahar de 200 ml)
  • sos de ciocolata pentru decor (eu am folosit un plic de ciocolata de la Dr. Oetker)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu ciocolata:

Mixati ouale cu zaharul pana se obtineti o compozitie spumoasa. Intre timp topiti ciocolata si margarina pe baie de aburi. Dupa ce ciocolata si margarina s-au topit se amesteca cu ouale si zaharul. Omogenizam si adaugam ingredientele uscate: cacao, praful de copt si faina.


Se toarna aluatul obtinut intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina. Eu am ales forma de chec rotunda. Se introduce checul in cuptorul incins la 170 grade C si se coace timp de 25 minute. Se face testul cu scobitoarea, dupa ce s-a copt se scoate din cuptor si se lasa la racit. Dupa ce scoateti checul din cuptor, veti observa ca in timp ce se raceste se mai lasa putin, daca este bine copt nu se va lasa mult; va ramane moale si pufos.


Pregatiti sosul de ciocolata conform instructiunilor de pe ambalaj. Asezati checul pe un platou si ornati-l cu sosul de ciocolata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Giana 1

09.10.2013, 08:29

Lia, este fistic

simsim82 1

10.03.2014, 14:09

Brownie - cea mai buna prajitura din lume!!!

Giana 1

10.03.2014, 15:25

Sim, si mie imi place extrem de mult si incerc cat mai multe variante

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Negresa insiropata