Brownie cu crema de branza

de GeorgiG in Prajituri, 1 Aug 2015 | 1072 vizualizari

 

Este o "prajtura frageda si lipicioasa, cremoasa, ti se sfarama in mana si ti se lipeste de cerul gurii", exact cum este descrierea de pe Savori urbane de unde m-am inspirat.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 150 g zahar
  • 187 g unt
  • 150 g ciocolata cu minim 50% cacao
  • 130 g faina
  • 40 g nuci tocate
  • 70 g biscuiti digestivi
  • un praf de sare
  • esenta portocale
  • 200g crema de branza
  • 100 g unt
  • un plic zahar vanilat
  • 100 g zahar pudra
  • ciocolata pentru ornat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu crema de branza:

Topim ciocolata cu untul. Mixam ouale cu zaharul si sarea pana cresc in volum si devin spumoase. Adaugam ciocolata topita in fir subtire mixand in continuare, apoi nucile taiate , biscuitii maruntiti si apoi faina. Amestecam totul bine pana obtinem o compozitie fluida.


Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si introducem in cuptorul incins aproximativ 20-25 minute. Lasam prajitura sa se raceasca in tava, este frageda si se rupe usor.


Este foarte buna si asa simpla.


Pentru crema de branza mixam untul cu crema de branza, zaharul vanilat si zaharul pudra.


Asezam aceasta crema peste prajitura rece si ornam cu ciocolata topita.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

GeorgiG 1

02.08.2015, 11:54

O fac pentru prima data,chiar a fost foarte buna !

-Licurici- 1

03.08.2015, 09:39

Ce bine arata!

Gicuta69 1

10.08.2015, 10:41

Arata tare bine, Georgiana!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu glazura alba