Brownie cu nuci

de artyandra in Prajituri, 13 Sep 2014 | 1388 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr ciocolata neagra pentru prajituri
  • 200 gr unt
  • 80 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 7 gr praf de copt
  • 4 oua
  • o mana de nuci curatate
  • 3 patratele de ciocolata de la frigider
  • esenta de vanilie sau de migdale
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownie cu nuci:

Se bat ouale cu zaharul pana devine o crema.


Intr-o craticioara se topeste untul la foc mic.


Se adauga ciocolata rupta in bucatele si se amesteca binepana se topeste in totalitate.


Toata aceasta operatiune se poate face la baine-marie.


Se opreste focul si se adauga ouale putin cate putin, amestecand incontinuu.


Se adauga esenta de vanilie sau migdale (dupa preferinta).


Nucile rupte in bucatele mai mici si se amesteca cu faina si praful de copt si se incorporeaza treptat la crema de ciocolata.


Se amesteca usor cu telul (ca sa nu se formeze cocoloase) pana devine o crema omogena si uniforma.


Se rastoarna intr-o tava unsa cu unt si se coace la 180 grade Celsius timp de 20 minute.


Inainte de a o da la cuotor, patratelele de ciocolata din frigider se maruntesc cu un cutit si se adauga peste compozitie.


Se lasa sa se raceasca si se serveste cu inghetata de vanilie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownie cu nuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

MOKUSKA 1

13.09.2014, 19:14

foarte bună prăjitura

Andreea Caroline 1

13.09.2014, 21:28

O bunatate

MotanLaOale 1

14.09.2014, 00:19

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de vanilie