Brownies cu branza dulce si dulceata de capsuni

de RuxyRux in Prajituri, 15 Feb 2017 | 2475 vizualizari

 

Delicioasa!
O alta reteta din carticica primita in dar de la mama....

 

INGREDIENTE

  • 115 gr unt
  • 100 gr zahar brun
  • 2 oua
  • vanilie
  • 85 gr faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 100 gr ciocolata neagra

Crema de branza:

  • 250 gr branza
  • 65 gr zahar
  • 1 galbenus
  • extrac de vanilie
  • 150 gr fulgi de ciocolata( sau razuita)

Pentru servit:

  • dulceata de capsuni
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies cu branza dulce si dulceata de capsuni:

Untul si ciocolata se topesc intr-un vas, la foc mic. Se trage vasul de pe foc, se lasa la racorit, apoi se pun pe rand, amestecand bine dupa fiecare: zaharul, ouale, vanilia, faina si praful de copt.

Se amesteca, se pune compozitia intr-o forma de copt  20 x 20 cm, unsa cu unt.

Crema de branza: Se amesteca ingredientele si se pun peste stratul de la baza.

Se presara ciocolata razuita si se da la cuptor 35 de minute.

Se serveste cu dulceata de capsuni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies cu branza dulce si dulceata de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu aroma de portocale