Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Delicioasa!
O alta reteta din carticica primita in dar de la mama....
Crema de branza:
Pentru servit:
Untul si ciocolata se topesc intr-un vas, la foc mic. Se trage vasul de pe foc, se lasa la racorit, apoi se pun pe rand, amestecand bine dupa fiecare: zaharul, ouale, vanilia, faina si praful de copt.
Se amesteca, se pune compozitia intr-o forma de copt 20 x 20 cm, unsa cu unt.
Crema de branza: Se amesteca ingredientele si se pun peste stratul de la baza.
Se presara ciocolata razuita si se da la cuptor 35 de minute.
Se serveste cu dulceata de capsuni.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult