Brownies cu cafea si sos de vanilie

de Julie in Prajituri, 20 Dec 2010 | 3029 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 150g unt,
  • 200 g zahar,
  • 100 g ciocolata neagra,
  • 3 linguri cafea preparata,
  • 2 lingurita ness,
  • 3 oua,
  • 4 linguri faina
  • Sos:
  • 2 galbenusuri,
  • 300 ml lapte,
  • 4 linguri zahar,
  • esenta sau baton de vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies cu cafea si sos de vanilie:

Untul, zaharul ,ciocolata maruntita ,nessul si cafeaua se pun intr-o tigaie pe foc si se lasa pana se topesc toate. In compozitia racita ,se adauga apoi cele trei galbenusuri si faina. Se amesteca bine. La sfarsit se pun albusurile batute spuma. Se amesteca foarte usor ,de jos in sus, pentru a aera bine aluatul. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se toarna compozitia si se coace 20-25 minute.


Sosul de vanilie:


Se amesteca galbenusurile cu zaharul si apoi cu laptele caldut. Se pun pe foc pe baie de aburi si se amesteca pana se ingroasa putin. Se da deoparte si se adauga esenta de vanilie.

Daca se foloseste baton de vanilie, acesta se pune de la inceput in lapte iar la sfarsit sosul se strecoara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies cu cafea si sos de vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

epurasha2bb 1

21.12.2010, 16:40

superbe! 5f!

Julie 1

21.12.2010, 20:15

Multumesc!

gugugh 1

21.12.2010, 20:24

e gata salvata .... super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert tiramisu fara oua