Krem a la Krem dubla

de Dea_Dea in Prajituri, 7 Mai 2014 | 16378 vizualizari

 

A avut un mare succes!!

 

INGREDIENTE

  • BLAT:
  • 5 oua
  • un praf de sare
  • 5 linguri de zahar
  • 2 linguri de ulei
  • 3 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • un plic praf de copt Dr.Oetker
  • CREMA:
  • 400 ml lapte
  • 400 ml frisca lichida
  • 2 plicuri de Creme Ole de vanilie de la Dr.Oetker
  • SIROP:
  • 150 ml apa
  • 1 lingura zahar
  • esenta de rom Dr.Oetker
  • GLAZURA:
  • 2 linguri zahar
  • 2 linguri apa
  • 100 gr ciocolata neagra
  • 100 gr unt
  • esenta de rom Dr.Oetker.
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Krem a la Krem dubla:

Blat: Albusurile se bat spuma cu praful de sare, se adauga zaharul si se mixeaza pana devin lucioase.In continuare se adauga galbenusurile frecate cu ulei , apoi faina cu praful de copt , iar la final cacaoa.Se pune in tava unsa sau cu hartie de copt (28 cm), se da la cuptor 30 -40 min. Se scoate si se lasa la racit pe gratar.


Crema : Punem intr-un castron inalt laptele cu frisca lichida, peste adaugam plicurile de crema si mixam bine..


Sirop: Se dizolva zaharul in apa si se adauga esenta de rom


Glazura: Ciocolata o rupem bucati si adaugam celelalte ingrediente. Le punem pe abur sa se omogenizeze si lasam la racorit.


ASAMBLARE:


Blatul se taie in doua. Insiropam o parte de blat , punem jumatate de crema, cealalta jumatate de blat , crema iar la final glazuram

 

TIPS-URI

1

Se poate pune coniac in glazura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Krem a la Krem dubla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

simona72 1

07.05.2014, 19:14

Grozav de bun!!

RuxyRux 1

07.05.2014, 19:15

Vai ce-i aici! Cred ca si mai bine era tripla ) Super!

Dea_Dea 1

08.05.2014, 08:05

Multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Krem a la Krem