Brownies cu crema de branza

de xana in Dulciuri, 6 Iun 2014 | 9784 vizualizari

 

Sunt super bune, neaparat sa le incercati!

 

INGREDIENTE

  • 150 gr margarina
  • 220 gr ciocolata amaruie
  • 70 ml ulei
  • 280 gr zahar
  • 4 oua
  • 115 gr faina
  • vanilie(esenta sau seminte)
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • Pentru crema de branza:
  • 170 gr branza Philadelphia
  • 120 gr zahar
  • 1 albus
  • 2 linguri cu varf faina
  • vanilie(esenta sau seminte)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies cu crema de branza:

Topim ciocolata, uleiul si margarina intr-o cratita cu fundul gros la foc mic. Dupa ce s-au topit, luam de pe foc, adaugam zaharul si vanilia si amestecam bine.


Batem cele 4 oua, dar nu mult, apoi adaugam crema de ciocolata dupa ce aceasta s-a racorit si omogenizam. Adaugam si faina amestecata cu praful de copt.


Pentru crema de branza, amestecam toate ingredientele pana se omogenizeaza.


Intr-o tava mai inalta, cu hartie de copt, turnam 2 treimi din amestecul de ciocolata, apoi cu o lingura distribuim crema de branza pe toata suprafata. Turnam restul amestecului de ciocolata si cu un cutit amestecam usor, dar doar la suprafata, pentru a-i da un efect marmorat.


O dam la cuptor pana trece testul scobitorii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

Anett 1

07.06.2014, 13:33

hmm delicios!

Rocsi 1

07.06.2014, 21:17

Arata super

Xandrinne 1

08.06.2014, 23:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Panettone cu crema de branza si fruct kaki