Brownies cu frisca

de RuxyRux in Prajituri, 11 Ian 2011 | 3963 vizualizari

 

...a la Ruxy....yamyyyyyyyy....

 

INGREDIENTE

  • 1 ciocolata neagra 80 gr
  • 50 gr cacao
  • 6 oua
  • 6 linguri frisca lichida
  • vanilie
  • 1 pachet unt mare
  • 1 lingurita praf copt
  • un varf cutit sare
  • 1 cana si jumatate de zahar
  • 2 cani pline de faina
  • Glazura:  
  • 100 gr frisca lichida
  • 50 gr unt
  • 3 linguri zahar
  • o ciocolata neagra 80 gr  
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies cu frisca:

1. Punem frisca intr-un ibric sa se infierbante usor adaugam ciocolata bucatele si topim amestecand cu grija.

2. Se ia de pe foc si se adauga untul taiat cubulete. Se topeste si apoi se pune zaharul si vanilia amestecand bine.

3. Batem ouale la mixer cinci minute apoi le turnam intr-un bol.

4. Faina, sarea si praful de copt le amestecam la mixer 10 secunde.

5. Se adauga peste faina jumatate din compozitia de ciocolata si se amesteca 30 de secunde apoi se adauga si jumatate din compozitia de ou, mixand din nou 30 de secunde. procedam apoi alternand inca o data, compozitia de ciocolata si cea de ou.

6. Se unge o tava cu unt si apoi se toarna si se niveleaza frumos aluatul.

7. Se coace la 180 grade pentru 45-50 de minute.

8. Glazura: Se pune untul si frisca in ibiric si se infierbanta se adauga si ciocolata bucatele si apoi zaharul, Nu se fierbe. Se amesteca pana se topeste bine si se uniformizeaza.

Se lasa 5 minute sa se racoreasca si se toarna calda peste brownies.

Minunata....

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies cu frisca" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Chec marmorat