Brownies cu frisca

de RuxyRux in Prajituri, 11 Ian 2011 | 2051 vizualizari

 

...a la Ruxy....yamyyyyyyyy....

 

INGREDIENTE

  • 1 ciocolata neagra 80 gr
  • 50 gr cacao
  • 6 oua
  • 6 linguri frisca lichida
  • vanilie
  • 1 pachet unt mare
  • 1 lingurita praf copt
  • un varf cutit sare
  • 1 cana si jumatate de zahar
  • 2 cani pline de faina
  • Glazura:  
  • 100 gr frisca lichida
  • 50 gr unt
  • 3 linguri zahar
  • o ciocolata neagra 80 gr  
Portii: 20
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies cu frisca:

1. Punem frisca intr-un ibric sa se infierbante usor adaugam ciocolata bucatele si topim amestecand cu grija.


2. Se ia de pe foc si se adauga untul taiat cubulete. Se topeste si apoi se pune zaharul si vanilia amestecand bine.


3. Batem ouale la mixer cinci minute apoi le turnam intr-un bol.


4. Faina, sarea si praful de copt le amestecam la mixer 10 secunde.


5. Se adauga peste faina jumatate din compozitia de ciocolata si se amesteca 30 de secunde apoi se adauga si jumatate din compozitia de ou, mixand din nou 30 de secunde. procedam apoi alternand inca o data, compozitia de ciocolata si cea de ou.


6. Se unge o tava cu unt si apoi se toarna si se niveleaza frumos aluatul.


7. Se coace la 180 grade pentru 45-50 de minute.


8. Glazura: Se pune untul si frisca in ibiric si se infierbanta se adauga si ciocolata bucatele si apoi zaharul, Nu se fierbe. Se amesteca pana se topeste bine si se uniformizeaza.


Se lasa 5 minute sa se racoreasca si se toarna calda peste brownies.


Minunata....


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

RuxyRux 1

12.01.2011, 19:46

Multumesc Corina

ela 1

12.01.2011, 20:53

cum am ratat???

RuxyRux 1

13.01.2011, 18:14

N-ai ratat ca esti aici

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

O pizza de te lingi pe degete
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
3 Chocolate Brownies