Brownies cu unt de arahide

de madi_marin in Prajituri, 27 Apr 2014 | 2702 vizualizari

 

Îmi plac foarte mult aceste prăjiturele. Au multă ciocolată şi pot fi combinate cu fructe, nuci, alune sau orice altceva ne e pe plac. De data asta am adăugat unt de arahide cu bucăţele crocante. Combinaţia dulce-sărată e delicioasă!

 

INGREDIENTE

  • Pentru tava 25/35 cm
  • 200 g unt
  • 200 g ciocolată neagră
  • 100 g ciocolată cu lapte
  • 250 g zahăr
  • 6 ouă
  • 150 g făină
  • 1 fiolă esenţă de vanilie
  • 3 linguri unt de arahide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Brownies cu unt de arahide:

Se pun la bain-marie ciocolata şi untul. Se lasă să se topească complet.


Ouăle se mixează cu zahărul şi esenţa de vanilie până se obţine o compoziţie cremoasă.


Peste compoziţia de ouă se toarnă ciocolata topită cu untul şi se mixează în continuare la viteză mică. Se adaugă făina cernută şi se omogenizează bine compoziţia.


Se toarnă totul în tava tapetată cu hârtie de copt.


Deasupra, din loc în loc, se pun cu linguriţa grămăjoare de unt de arahide.


Se dă tava la cuptor la foc potrivit, până face crustă deasupra (25 – 30 de minute). În interior trebuie să rămână uşor umedă.


Se porţionează când s-a răcit complet.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Brownies cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

Bucataras 1

13.05.2014, 23:18

la multi ani tot ce-ti doresti, Madi!

Xandrinne 1

14.05.2014, 06:00

La multi ani!

madi_marin 1

14.05.2014, 19:12

Va multumesc, dragii mei dragi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura dungata
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Brownie cu alune caramelizate