Bruschete

de Dana_Retetegg in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2013 | 5709 vizualizari

 

Eu as manca bruschete in fiecare zi, fara probleme, la oricare din mesele zilei. Cel mai mult le prefer la micul dejun, insa nu le refuz nici ca gustare intre mese, sau de ce nu, la cina cand n-am chef sa gatesc altceva :)

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de paine neagra,
  • 2 rosii mari,
  • putin ulei de masline extravirgin,
  • 1 catel de usturoi,
  • busuioc,
  • oregano,
  • putin cascaval ras,
  • chilli cu sare de mare,
  • frunze de salata verde,
  • cateva fire de marar;
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete:

Am pus pe fiecare felie de paine putin ulei de masline extravirgin si am frecat apoi feliile cu usturoi. 

Le-am pus pe tigaia de clatite (care e perfecta pentru copt paine) si le-am lasat 2 minute.  

Intre timp am taiat rosiile in cubulete.  

Am intors feliile de paine si am lasat inca 2 minute.  

Intoarcem din nou painea si de aceasta data punem deasupra rosiile.  

Mai lasam cateva minute, de preferat la foc mic sa nu se arda painea ci doar sa fie crocanta.  

Asezam feliile de paine pe o farfurie, pe frunze de salata verde, rasnim putin chilli cu sare de mare si adaugam cascaval ras deasupra.  

Decoram cu marar si servim cu pofta mare :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu rosii si ulei de masline