Bruschete cu avocado

de Valclaudia in Mancaruri de post, 16 Iun 2013 | 1830 vizualizari

 

rapide si foarte gustoase!

 

INGREDIENTE

  • 2 covrigi din comert
  • putin ulei de masline
  • sare,piper si busuioc dupa gust
  • Pasta de avocado:
  • 1 avocado
  • praf de usturoi dupa gust
  • 5-6 linguri de ulei
  • putina zeama de lamaie, sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu avocado:

Taiem covrigii si ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Ungem cu ulei de masline, condimentam si presaram busuiocul uscat. Dam tava la cuptor, la temperatura ridicata pana devin aurii.


Intre timp scoatem miezul din avocado, ii pasam cu ajutorul unei furculite, adaugam uleiul si condimentele.

 

TIPS-URI

1

Servim bruschetele calde sau reci dar musai cu rosii!

2

trebuie servita imediat, din pacate aceasta pasta isi schimba foarte repede culoarea!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu avocado" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Anett 1

16.06.2013, 12:17

foarte gustoase!

mirela0911 1

16.06.2013, 13:05

bune tare!

portiadelumina 1

16.06.2013, 17:27

Un gust deosebit, altul decât cel românesc. Dar merită din plin savurat.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv friganele cu cascaval