Fasole verde cu multe legume

de babi5 in Mancaruri de post, 3 Ian 2015 | 2086 vizualizari

 

Pentru ca ni s-a aplecat de la atita carne si carnat m-am aplecat catre fasolea verde,am luat din camara trei borcane si la treaba.....vai ce buna este fara pic de carne; pentru doritori am batut si citeva bucati de piept de pui pentru gratar sa fie ceva mai usor.

 

INGREDIENTE

  • 3 borcane ( a 850 gr ) fasole verde
  • 2 cepe potrivit ca marime
  • 4 morcovi mai maricei
  • 2 radacini patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 felie mai maricica telina
  • 1 ardei mare galben
  • 1 cutie(450 gr) rosii decojite cubulete
  • 6 catei usturoi
  • 50 ml ulei
  • 1 foaie dafin
  • marar verde
  • piper
  • sare
  • 1 lingura vegeta
  • putin cimbru
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu multe legume:

Zarzavatul, ceapa,ardeiul si usturoiul se curata se spala si se toaca, fasolea verde se pune intr-o strecuratoare se clateste bine cu apa si se pune intr-un recipient.


Intr-o oala sau cratita punem ceapa, ardeiul si zarzavatul tocat impreuna cu uleiul si 100 ml apa si il lasam la calit , potrivim de sare , piper si vegeta punem foaia de dafin si 1 l de apa calda, acoperim si lasam sa fiarba 15 min. la foc mic dupa care adaugam fasolea verde amestecam bine ,apoi daca mai este cazul, adaugam un picut de apa( atit cit sa fie la nivel cu fasolea) acoperim si lasam sa mai fiarba 15 min.


Adaugam rosiile decojite si usturoiul pisat ( dat prin presa de usturoi) mai lasam sa dea 5 minute in clocot apoi asezonam cu marar verde si mincarica este gata.Este un felul doi foarte bun , bun.


Sa va fie de folos!

 

TIPS-URI

1

Se poate consuma ca atare foarte bine

2

Sau puteti adauga: chiftelute, snitele, cirnati, fripturi asortate,ciolan, gratare

3

Cine doreste poate adauga si smintina

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu multe legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

babi5 1

04.01.2015, 07:41

Mptan LaOale multumesc

babi5 1

04.01.2015, 07:42

Deyutzky multumesc draga mea

babi5 1

04.01.2015, 07:44

BuniMaria asa este a stimparat pe unde a trecumultmesc mult draga mea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

Salata Fattoush

de -Miti- 7

ieri la 11:03

RETETA RECOMANDATA
Tocăniţă de ciuperci