Bruschete cu cascaval

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 11 Aug 2013 | 1602 vizualizari

 

buna dimineata! Va astept, sunt caldute....

 

INGREDIENTE

  • 4 felii pane neagra
  • putin ulei cu care sa stropim feliile de paine
  • 4 felii cascaval
  • 30 gr cascaval afumat (dat pe razatoarea mica)
  • sare cu arome de verdeturi, dupa gust
  • piper, busuioc uscat si rozmarin dupa gust
  • ceapa rosie, castravete si rosii
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu cascaval:

Asezam feliile de paine in tava.


Le stropim cu putin ulei, le condimentam si le dam la cuptor pentru cca 5 minute.


Le scoatem, asezam pe fiecare felie de paine cate una de cascaval, presaram cascaval afumat ras si mai dam la cuptor pana se topeste cascavalul.


Deasupra mai presaram contimente daca mai este nevoie.


Servim cu legume proaspete: castravete, rosie si ceapa rosie peste care am presarat din belsug busuioc si rozmarin uscat.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Corinuta 1

11.08.2013, 13:20

Foarte bune!

Anett 1

11.08.2013, 13:52

bun bun

Rocsi 1

11.08.2013, 19:49

Imi plac ca sunt cu cascaval

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Plăcintă Dobrogeană