Bruschete cu ciuperci,oregano si smantana

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 19 Iul 2013 | 1855 vizualizari

 

Mancasem ieri in oras niste bruschete,dar mi-au ajuns pe o masea,asa ca le-am facut si eu cand am ajuns acasa:)) normal ca au fost mai bune:))

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie de ciuperci
  • 1 catel de usturoi
  • sare.piper/ghimbir/oregano
  • 50 ml vin alb
  • 3-4 frunze de busuioc proaspat
  • ulei de masline
  • 3 felii de paine cu secara
  • smantana
  • ceapa verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu ciuperci,oregano si smantana:

Ciuperciile se scurg de zeama,si se taie in bucatele mai mici.


Se pun la calit intr-o tigaie cu putin ulei de masline,adaugam condimentele si lasam la foc mic.


Se piseaza si usturoiul adaugam si busuiocul si vinul alb.


Se lasa pana scade toata zeama.


Intre timp painea se pune in prajitorul de paine.


Feliile le taiem in jumatate,Punem ciuperciile,iar deasupra punem putina smantana si putina ceapa verde

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu ciuperci,oregano si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

Bya Ralu 1

01.12.2013, 00:16

Panacris 1

04.03.2014, 08:28

Bya Ralu 1

14.08.2014, 13:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu telemea de oaie