Bruschete cu Miez de Lapte

de deyutzky in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2013 | 3037 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de paine (aprox 12 felii)
  • 2 rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • busuioc
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • masline rondele
  • branza calcica Miez de Lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu Miez de Lapte:

Feliile le taiem rondele cu un pahar.

Tapetam o tava cu hartie de copt, punem rondelele de paine si le dam la cuptor pana se rumenesc pe ambele parti.

Dupa ce le scoatem le frecam bine cu usturoi (vor fi de ajuns 2 catei taiati in jumatate) restul de usturoi il tocam marunt, dupa care le stropim cu ulei de masline.

Branza o taiem felii si punem cate o felie pe fiecare rondea.

Rosiile le taiem marunt, le amestecam cu usturoiul tocat, adaugam sare, piper si busuioc si amestecam.

Acest continut il distribuim pe fiecare felie de branza in mod egal, adaugam masline si mai dam tava la cuptor pt aprox 10 min la foc mic.

Se servesc atat calde, cat si reci.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu Miez de Lapte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Spirale cu ciuperci