Bruschete cu parmezan

de alinutza1983 in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2012 | 1934 vizualizari

 

O idee de aperitive rapide pentru Revelion.

 

INGREDIENTE

  • ½ paine bagheta
  • 2 rosii
  • 2-3 catei usturoi
  • 100 g parmesan
  • Sare
  • Piper
  • Ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu parmezan:

Taie painea in felii potrivite, apoi puneaceste felii la copt pe un gratar incins (sau chiar in cuptor). Lasa feliile de paine sa se rumeneasca bine pe ambele parti.


Intre timp, toaca rosiile cubulete mici si usturoiul cat mai fin. Amesteca rosiile cu usturoi, sare si piper.


Aseaza amestecul de rosii peste feliile de bagheta coapta, iar la final rade si putin parmesan.


Stropeste bruschetele cu ulei de masline si serveste-le imediat.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Lau 1

28.12.2012, 16:22

bun

MotanLaOale 1

28.12.2012, 16:44

Bya Ralu 1

28.12.2012, 17:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu legume
  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

  • 26

    S

RETETA RECOMANDATA
Merluciu cu legume in vas roman la cuptor