Bruschete cu ton

de SanatateAcasa in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2012 | 2248 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru 4 portii:
  • 1 conserva de ton bucati ( in ulei sau apa, dar este mai bine sa alegeti ton in apa),
  • sare, piper (dupa gust),
  • 3-4 frunze foarte mici de rucola ( taiate marunt),
  • 2 lingurite cu ulei de masline,
  • 2 catei de usturoi (tocati marunt),
  • 2 linguri cu masline ( bucati, nu intregi, dulci, nu foarte sarate),
  • 1/2 sau 1 lingurita cu frunze uscate de oregano (tocate marunt),
  • 4 felii de paine,
  • 2 lingurite cu patrunjel ( tocat marunt) si 1 arpagic (samanta de ceapa).
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu ton:

Frunzele de rucola se spala cu apa rece si se toaca marunt. Patrunjelul se spala si el si se toaca marunt, la fel si ca oregano. Usturoiul si arpagicul trebuie taiate marunt. Se combina intr-un bol uleiul de masline cu sarea, piperul, arpagicul, oregano, patrunjelul, maslinele si rucola. Amestecul se pune pe cele 4 felii, in mod egal. Apoi se va aseza o cantitate egala de ton pe acesta.


Se preincalzeste cuptorul si se baga bruschetele in cuptor. Se lasa cateva minute in cuptor, pana ce se rumeneste painea. La aceasta reteta mai puteti adauga felii de mozzarela si rosii coapte, de la care se inlatura semintele.


Pofta buna!


text: Stama Madalina

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

oana_pisicutza16 1

19.04.2012, 13:13

mamaieelena 1

19.04.2012, 14:36

MotanLaOale 1

19.04.2012, 19:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu usturoi si cascaval