Bruschete cu ton

de MotanLaOale in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2012 | 12813 vizualizari

 

Simplu, rapid si bun.

 

INGREDIENTE

  • 5 felii franzela
  • 1 conserva de ton in ulei
  • 100g cascaval
  • 2 rosii
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei masline
  • oregano
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu ton:

Painea se prajeste pe ambele parti prin ce metoda va place.


Se freaca feliile prajite cu usturoi.


Se pun feliile intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Se desface conserva de ton, se scurge de ulei si se repartizeaza uniform pe feliile de paine.


Se rade cascavalul si se presara deasupra tonului pe feliile de paine.


Se introduce in cuptorul preincalzit pentru 12-15 minute pana se topeste cascavalul.


Rosiile se taie marunt si se amesteca cu uleiul de masline, oregano, sare si piper.


Se scot feliile din cuptor si se presara pe fiecare amestecul de rosii.


Se servesc calde dar sunt bune si reci.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

MotanLaOale 1

16.05.2012, 12:58

mena29 1

19.05.2012, 16:49

MotanLaOale 1

19.05.2012, 19:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu somon afumat, mozzarella si rosii