Bruschete cu șuncă și Camembert Milkana

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2013 | 1312 vizualizari

 

Un fel rapid și gustos! Știu că a trecut concursul, dar abia azi am reușit să probez bunătățile de la Milkana. Poftă bună!;)

 

INGREDIENTE

  • pâine 2 felii,
  • camembert Milkana 1 bucată,
  • șuncă de Praga Meda 2 bucăți,
  • roșie 1 bucătă,
  • ulei de măsline,
  • verdețuri.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu șuncă și Camembert Milkana:

Feliile de pâine se prăjesc la prăjitor, tigaie sau cuptor. Apoi se stropesc cu puțin ulei de măsline, se așează un strat de șuncă, camembertul feliat și se dă la cuptorul cu microunde sau cel normal cca. 2-3 minute. Apoi se ornează cu feliile de roșii, se stropește cu puțin ulei de măsline și se presară verdețuri provensale, se pun la cuptor ptr cca. 1 minut și se servește imediat.


Poftă bună!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu șuncă și Camembert Milkana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Fierbator Style White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

COMENTARII (21)

Bya Ralu 1

09.07.2013, 23:22

bune bune

Krystyan Trendy 1

15.05.2014, 12:00

foarte bune bruschetele

-Licurici- 1

06.07.2015, 07:50

Imi plac bruschetele

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de cartofi, bacon si mozzarella