Cartofi copti cu legume si mozzarella

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 13 Aug 2013 | 1950 vizualizari

 

Ei, dragilor, ia ca ne-am apucat iar de gatit, dar am luat-o usor, usor, ca abia ce ne-am intors pe la casele noastre.

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi
  • 4 felii muschi file
  • 2 castraveti murati
  • mozzarella Delaco
  • 3 linguri boabe de porumb dulce
  • 6 linguri unt
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti cu legume si mozzarella:

Cartofii se spala bine pentru ca ii coacem in coaja.


Fiecare cartof sarat, piperat si uns cu putin ulei de masline se impacheteaza in folie de aluminiu.


Cartofii se dau la cuptor pentru 1 ora. Se verifica daca sunt copti bine intepandu-i cu o furculita. Se lasa putin la racit.


Intre timp se taie cubulete feliile de muschi si castravetii, iar mozzarella se da prin razatoare.


Se cresteaza longitudinal fiecare cartof, cu grija. Se scoate cu o lingura o parte din miezul cartofului si se amesteca cu putin unt, muschi, castraveti, porumb, dupa care, amestecul obtinut se pune inapoi. Se presara mozzarella pe deasupra.


Cartofii se pun din nou in cuptor pana se topeste mozzarella.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu legume si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Corinuta 1

13.08.2013, 23:19

Ce bunatate!

Angelina_Elena 1

18.08.2013, 12:34

Imi plac!

Mihaela11_jo 1

17.09.2013, 00:58

Deliciosi
la fav

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute, la tigaie