Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2016 | 3710 vizualizari

 

Aceasta, este una din aceste rulade, pe care o puteti servi ca fel principal alaturi de o garnitura sau ca si aperitiv, insa, oricum ati alege sa o mancati, este la fel de buna si satioasa. Noi am apreciat-o mult, ne-a placut si urmeaza sa o refac. O puteti umple si cu altceva, dupa preferinte.

 

INGREDIENTE

  • Pentru carne:
  • 650 gr carne tocata amestec
  • 1 ou
  • 4-5 crengute patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingura pesmet

Pentru umplutura:

  • 100 gr cascaval
  • 100-150 gr ciuperi din conserva
  • felii de gogosar proaspat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval:

Compozitia de carne:

Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oul si pesmentul.

Punem sare, piper si boia dulce, dupa gust.

Patrunjelul verde il tocam marunt, il adaugam peste carne si tot acum adaugam si mustarul.

Amestecam bine toate ingredientele.


Umplutura:

Cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari.

Ciupercile le spalam, le stergem usor cu un servetel de surplusul de apa.

Asezam o bucata de hartie de copt pe masa de lucru.

Punem compozitia de carne, ne umezim mainile si intindem o foaie dreptunghiulara, nu foarte subtire ca sa nu se rupa umplutura.

Presaram cascavalul ras, asezam ciupercile si bucatile de gogosar din loc in loc.


Rulam cu grija totul, ne mai udam mainile ca sa nu se lipeasca.

Capetele le inchidem bine, apoi asezam rulada intr-o tava cu tot cu hartia de copt pe care am rulat-o.

O introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, cam la 160-170 de grade, pana este bine coapta si frumos rumenita deasupra. La mine cam o ora a durat pana a fost gata.


Cand este gata, o scoatem din cuptor si o lasam sa se raceasca sau sa se racoreaca macar putin, ca riscati sa se rupa daca o taiati fierbinte.

Se serveste simpla, cu salata, piure, orez sau ce va mai place.

Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada din carne tocata, cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Rocsi 1

12.11.2016, 19:37

Cris

Zamfira 1

13.11.2016, 11:05

Rocsi 1

14.11.2016, 19:57

Melinda

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura Regina Maria
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Rulada din carne tocata ,cu branza de capra