Suberek

de Laly in Aperitive / Garnituri, 22 Noi 2010 | 8801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 kg faina
  • sare
  • 2 linguri ulei de masline
  • apa calduta
  • Umplutura:
  • 800 gr carne tocata amestec (porc si vita)
  • 1 ceapa
  • 1 ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Suberek:

Intr-un castron se pune faina,sarea si uleiul.Se adauga cate un pic de apa calduta si amestecam pana obtinem un aluat nici prea tare nici prea moale.Se lasa la odihnit circa 15 minute.


Cepa se toaca marunt si se pune la calit in 2 linguri de ulei.Se adauga carnea,sare si piper si se mai tine cateva minute pe foc,pana scade zeama pe care o lasa carnea.Se lasa la racit cateva minute,apoi se adauga oul pentru a lega umplutura.


Se pune faina pe masa de lucru si se rastoarna aluatul.Eu am intins o foaie de circa 4-5 mm,pe care am taiato cu o forma speciala.Cine nu are poate face bilute rotunde,pe care apoi le indinde sub forma de cerc.


Se pune cate o lingurita de umplutura in mijlocul fiecarui cerculet,apoi se lipesc marginile.


Se prajesc in ulei bine incins pe ambele parti pana capata o culoare aurie.Se scot pe hartie absorbanta pentru a inlatura surplusul de ulei.


Sunt delicioase atat calde cat si reci.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Suberek" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (28)

dentistutza 1

23.11.2010, 17:20

da aziz, se numesc " sigarim" si au originea in maroc. suberek este specialitate turceasca...buna reteta, Laly!!!

Angelina_Elena 1

14.03.2012, 23:56

delicioase si aspectoase!

babi5 1

04.09.2013, 04:52

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coaste de miel cu sos si cus-cus

de Ina 7

ieri la 22:22

Negresa din albusuri cu ciocolata si krantz

ieri la 18:46

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

ieri la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

ieri la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

pe 18.01 la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Rulada de cartofi cu carne tocata si ciuperci