Bruschete cu usturoi si cascaval

de InLumeaMea in Aperitive / Garnituri, 24 Noi 2012 | 12275 vizualizari

 

Simple si binevenite in orice ocazie cand avem musafiri :)

 

INGREDIENTE

  • bagheta de paine (dupa marimea dorita)
  • cascaval ras
  • 3 catei de usturoi
  • ierburi uscate
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu usturoi si cascaval:

Taiem bagheta feliute(de orice marime). Tava in care vom coace bruschetele o ungem cu ulei de masline si asezam feliile uniform. Putem stropi feliile cu putin ulei de masline pentru o aroma aparte. Usturoiul in pisam (sau il dam prin razatoarea mica) apoi adaugam apa si sare si amestecam. Zeama de usturoi asfel obtinuta, o turnam pe fiecare felie cu o lingurita. Punem si ierburile pe fiecare felie, in ce cantitate doriti si la urma adaugam cascavalul ras. Dam la cuptorul care a fost incins in prealabil si lasam la copt, cam 15 minute (depinde de cuptor). :-D

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu usturoi si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

mamaieelena 1

24.11.2012, 19:41

bune dar fara zeama de la usturoi doar freci painea prajita cu usturoiul

Rocsi 1

24.11.2012, 22:26

InLumeaMea 1

25.11.2012, 14:12

Mamaieelena multumesc de comentariu. Fiecare face cum stie si cum poate
Multumesc tuturor

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort de biscuiți, cu cremă de ciocolată

de RODIMUR 5

ieri la 23:58

Rulada cu ciocolata si capsuni

de Rocsi 9

ieri la 18:42

Ardei copti umpluti cu branzeturi

ieri la 13:47

Rasol de vitel, cu legume si mujdei de usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 00:12

Rasol de pui cu galuste imperiale

pe 17.07 la 21:31

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu somon afumat, mozzarella si rosii