Bruschetta caprese

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 10 Sep 2013 | 2322 vizualizari

 

Pentru un mic dejun rapid si usor sau pentru o gustare sanatoasa! Eu mananc aproape zilnic :x

 

INGREDIENTE

  • 4 felii paine
  • 2 rosii mari
  • 125 g mozzarella
  • 1 catel de usturoi
  • 8-10 frunze busuioc
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura otet balsamic
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschetta caprese:

Se pune painea la prajit. Usturoiul se toaca marunt.


Rosiile spalate si mozzarella scursa bine se taie cubulete si se amesteca cu busuiocul tocat, uleiul de masline si otetul.


Se condimenteaza cu sare dupa gust, apoi se pun pe feliile de paine prajita si se aseaza pe o farfurie.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

puteti condimenta si cu putin piper

2

otetul balsamic se poate inlocui cu putina zeama de lamaie

3

mai puteti adauga cateva masline feliate daca va place

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschetta caprese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 35 %
259.99 lei
169.99 lei

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Corinuta 1

11.09.2013, 15:57

Rocsi, de obicei si eu tot simple le prefer, fara branza!

Corinuta 1

11.09.2013, 15:58

Clau draga multumesc!

Corinuta 1

11.09.2013, 15:58

Alexandra

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

la 15:40

Bulion

de Lau 9

la 13:00

RETETA RECOMANDATA
Saratele (facute la aparatul de waffe)