Bruschetta cu rosii cherry si busuioc

de mentasirozmarin in Aperitive / Garnituri, 27 Dec 2011 | 2321 vizualizari

 

Este un aperitiv care poate deschide cu succes orice cina speciala, sau poate fi servit simplu, pe post de mic dejun sau gustare oricand in timpul zilei.

 

INGREDIENTE

  • 4 felii de ciabatta
  • 2catei de usturoi
  • 12 rosii cherry
  • 2 frunze proaspete de busuioc
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschetta cu rosii cherry si busuioc:

Am prajit feliile de ciabatta in toaster pana cand s-au rumenit si le-am "mangaiat" cu usturoi, cat sa isi ia din minunata sa aroma.


Am taiat rosiile cubulete, le-am potrivit de sare si piper, am adaugat uleiul de masline si busuiocul si le-am lasat asa vreme de vreo cinci minute, cat sa se patrunda aromele.


Am pus pe fiecare felie de ciabatta cate o portie generoasa din amestecul de rosii si le-am servit la micul dejun.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschetta cu rosii cherry si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

corina241 1

30.12.2011, 11:48

ieri am facut si eu pentru micul dejun dar am uitat sa pozez si a disparut totul cat ai clipi

mentasirozmarin 1

30.12.2011, 13:14

Ma bucur draguta ca v-a placut!
Cred ca au ceva bruschettele astea, ca si ale mele dispar tot asa de repede )))

Bya Ralu 1

11.09.2012, 21:00

excelenta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu branza si cus-cus