Bruschette cu dovlecel

de Adele in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2015 | 964 vizualizari

 

O gustare usor de facut,rapida si delicioasa.. asa ca pe seara :P

 

INGREDIENTE

  • 3-4 felii de paine.
  • 1 dovlecel potrivit.
  • 1 catel de usturoi.
  • ulei de masline.
  • sare.
  • piper.
  • otet(optional)
  • rozmarin.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette cu dovlecel:

Se spala bine dovlecelul si se felieaza, cam de 1 cm fiecare felie, dupa care se pune o tigaie antiaderenta (gratar) pe aragaz si se unge cu putin ulei se pun bucati de usturoi si feliile de dovlecel se lasa la rumenit la foc potrivit,se intorc pe o parte si alta, cand sunt gata se da la o parte usturoiul si se pun intr-un vas, se condimenteaza cu sare, piper, rozmarin si ulei de masline se amesteca bine. Intr-o alta tigaie (de aluminiu) se pregateste painea, pe o parte si pe alta pana se rumeneste foarte bine. Se iau feliile de paine se aseaza pe farfurie deasupra se pune dovlecelul. Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Daca va place puteti adauga si menta .

2

In loc de dovlecel se pot folosi orice tip de leguma .

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Adele 1

04.05.2015, 10:31

Simo suna bine ce zici tu acolo

mirela0911 1

04.05.2015, 14:56

Imi plac si mie!

Adele 1

04.05.2015, 16:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Clatite cu dovlecei