Bruschette cu rosii

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2013 | 2108 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 jumatati de felii de paine neagra
  • 4 rosii
  • 2 graunti usturoi
  • sare, piper, menta uscata dupa gust
  • 20 ml ulei masline
  • 100 g branza de vaci
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschette cu rosii:

Rosiile ( din productia proprie 2013) se spala, se curata de nervuri, se taie cuburi. Se dau cu sare, piper, menta, un graunte usturoi tocat foarte marunt, ulei de masline.


Feliile de paine se freaca cu un graunte de usturoi, se ung cu ulei. Peste acestea se pune branza in bucati subtiri, se dau la cuptor pentru 5-7 minute.


Dupa ce sunt gata, se scot. Peste ele punem rosiile pregatite mai sus.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschette cu rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

diaconta 1

17.06.2013, 14:32

ce bune or fi cu rosii de-alea adevarate

Sim0na 1

17.06.2013, 14:45

alilianaa 1

17.06.2013, 18:07

Multumesc frumos...Dia sunt din solar, primele..d-aia nu au nici culoarea aia intensa, dar la gust sunt nemaipomenite.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu dovleac