Bubble coffee

de -Miti- in Cafea, 7 Dec 2012 | 1787 vizualizari

 

Bubble Coffee, un concept aparut pentru prima oara in Taiwan si care s-a raspandit rapid in toata Asia, mi se pare ca a ajuns deja si in Statele Unite. Si uite ca acum ajunge si la noi:)

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de tapioca
  • 2 lingurite de cafea (eu am folosit Starbucks)
  • 100 ml lapte
  • zahar dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bubble coffee:

Cele doua linguri de tapioca se pun in apa,cantitatea de apa sa fie de zece ori mai mare. Se pune la fiert cam 10 minute,dar depinde si de ce fel de tapioca folositi.


Scoatem tapioca ,o clatim si o lasam sa se scurga.


Acum facem laptele condensat. Fierbem laptele,pana scade cu 60% din volumul initial, amestecand continuu,ca sa nu se lipeasca sau sa se arda. Adaugam zahar dupa gust,de obicei este foarte dulce,eu il prefer mai putin dulce,asa ca nu a fost prea mare cantitatea de zahar.


Pregatim cafeaua,la o cana de apa avem nevoie de o lingurita de cafea. Puteti folosi o presa de cafea,filtru sau pur si simplu,turnati apa fierbinte peste cafea.


Adaugam in pahare tapioaca,peste punem cafeaua si la sfarsit laptele condensat si amestecam.


Se serveste cu paiul,iar vara putem adauga si cuburi de gheata.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Bubble coffee" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Rocsi 1

07.12.2012, 20:38

Imi place nespus de mult cum arata

Valclaudia 1

07.12.2012, 20:45

m-ar tenta o portie....

Valclaudia 1

18.07.2014, 18:47

ha! Mi-am luat o punga de tapioca. Acum sap in stanga si dreapta sa vad ce fac cu ea Misto cafeaua! O s-o incerc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu gutui
  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite aperitiv, cu șuncă și cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 20:30

Mere la borcan pentru deserturi

de Rocsi 9

ieri la 20:14

Mini tarte cu conopida si broccoli

de oanapl 5

ieri la 19:55

Pasta alla puttanesca

de xana 5

ieri la 18:09

RETETA RECOMANDATA
Shake de inghetata si cafea