Bubble coffee

de Mitinita in Cafea, 7 Dec 2012 | 4324 vizualizari

 

Bubble Coffee, un concept aparut pentru prima oara in Taiwan si care s-a raspandit rapid in toata Asia, mi se pare ca a ajuns deja si in Statele Unite. Si uite ca acum ajunge si la noi:)

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri de tapioca
  • 2 lingurite de cafea (eu am folosit Starbucks)
  • 100 ml lapte
  • zahar dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bubble coffee:

Cele doua linguri de tapioca se pun in apa,cantitatea de apa sa fie de zece ori mai mare. Se pune la fiert cam 10 minute,dar depinde si de ce fel de tapioca folositi.

Scoatem tapioca ,o clatim si o lasam sa se scurga.

Acum facem laptele condensat. Fierbem laptele,pana scade cu 60% din volumul initial, amestecand continuu,ca sa nu se lipeasca sau sa se arda. Adaugam zahar dupa gust,de obicei este foarte dulce,eu il prefer mai putin dulce,asa ca nu a fost prea mare cantitatea de zahar.

Pregatim cafeaua,la o cana de apa avem nevoie de o lingurita de cafea. Puteti folosi o presa de cafea,filtru sau pur si simplu,turnati apa fierbinte peste cafea.

Adaugam in pahare tapioaca,peste punem cafeaua si la sfarsit laptele condensat si amestecam.

Se serveste cu paiul,iar vara putem adauga si cuburi de gheata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bubble coffee" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Rocsi 1

07.12.2012, 20:38

Imi place nespus de mult cum arata

Valclaudia 1

07.12.2012, 20:45

m-ar tenta o portie....

Valclaudia 1

18.07.2014, 18:47

ha! Mi-am luat o punga de tapioca. Acum sap in stanga si dreapta sa vad ce fac cu ea Misto cafeaua! O s-o incerc!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta traditionala

de Sztufi 1

ieri la 10:53

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

pe 22.03 la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Catalina L

2065 puncte

 Merisor

1400 puncte

Panacris

1337 puncte

RODIMUR

1018 puncte

Constelatialeu

950 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cafea spumoasa (espumoso de café)