Bucatele de pui cu ciuperci pleutorus

de Panacris in Pui, 7 Dec 2011 | 2859 vizualizari

 

Rapid, gustos si delicios!

 

INGREDIENTE

  • bucatele de pui 500 g.,
  • ciuperci pleutorus 500 g.,
  • ulei de masline 25 ml.,
  • vin alb sec 50 ml.,
  • sare iodata 15 g.,,
  • piper proaspat macinat 1 g.,
  • rozmarin uscat 1 g.,
  • boia dulce de ardei 1 g.,
  • smanatana de gatit 200 ml.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucatele de pui cu ciuperci pleutorus:

Uleiul de masline se pune la incins in tigaia Wokk, se adauga bucatile de pui si se lasa sa se patrunda, in tigaia acoperita, la foc mic, cca. 5 minute, atentie sa nu se arda. Intre timp ciupercile pleutorus se spala si se taie fasii mai late ca si tagliatelele, apoi se adauga la puiul din tigaie. Se asezoneaza de sare, piper, boia dulce de ardei si rozmarin, se adauga vinul si se mai lasa la foc mic cca. 10 minute. Dupa ce s-au fiert carnea si ciupercile se adauga smantana si se mai lasa sa dea in clocot cca. 5 minute. Mancarica se serveste alaturi de orez sau cus-cus, acompaniate de o salata de sezon.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatele de pui cu ciuperci pleutorus" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Lau 1

07.12.2011, 13:15

bun

mirela0911 1

07.12.2011, 20:24

buna combinatie

Panacris 1

07.12.2011, 21:11

Multumesc Bucatarasi fruntasi!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui dulce acrisor in stil asiatic