Ostropel de pui

de heera in Pui, 17 Iul 2013 | 4394 vizualizari

 

pur si simplu delicios

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui sau orice fel de carne
  • ceapa
  • vin
  • ardei gras
  • 100 ml vin alb
  • 500 grame rosii coapte sau suc de rosii
  • 4-5 catei usturoi
  • cimbru
  • o foaie de dafin
  • piper,sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Se caleste carnea peste care presarati sare si piper

Adaugati vinul lasati sa se inabuse cu carnea cca 10 minute

Scoateti carnea si adaugati ceapa cu ardeiul gras la prajit inca vreo 5 minute, apoi adaugati rosiile decojite sau sucul de rosii (asta am avut eu), cimbrul taiat marunt si foile de dafin, pana scade

Apoi adaugati din nou puiul si usturoiul pana ce e gata carnea si scade sosul dar nu prea mult

Pofta buna!!

TIPS-URI

1

se serveste cu mamaliguta si castraveciori murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ostropior oltenesc cu pui