Buccelute cu sunca, cascaval si verdeata

de rivka in Aperitive / Garnituri, 8 Sep 2009 | 5595 vizualizari

 

Dupa idee Ala-Oancea am facut aceste buccelute cu sunca , aluatul si umplutura le-am adaptat.
Sunt foarte potrivite seara la TV sau pt o aniversare cu bufet.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • faina cca 100 grame
  • un vf de cutit de drojdie uscata
  • sare
  • jumatate de lingura zahar
  • jumatate de canita de apa calda
  • putin ulei de floarea soarelui
  • pt umplutura
  • sunca de curcan , pui sau porc conserva
  • cascaval ras
  • verdeata
  • condimente piper, boia de ardei dupa gust
  • 1ou batut cu pensula
  • mac pt ornat
    
Portii: 14
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Buccelute cu sunca, cascaval si verdeata:

Se face o coca de marimea unei bile de tenis din faina, sare, zahar, vf de cutit de drojdie,putin ulei,un ou.


Se lasa coca la crescut intre timp se pregateste umputura amestecandu-se ingredientele, sunca, cascavalul, verdeata si condimentele dupa gust.


Se intinde aluatul pe masa stropita cu faina, cu un pahar cu gura mare gen pahar de apa IKEA se taie cercuri de aluat , se pune in fiecare cerc 2 lingurite de umplutura, se inchid cerculetele de aluat deasupra , se aseaza in tava unsa cu ulei, se ung cu ou se stropesc cu mac si se lasa pe masa la crescut inca vreo 15 minute.


Se dau la cuptorul incins la 180 grade cca 30 minute.


Ies foarte bune merita incercate!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Buccelute cu sunca, cascaval si verdeata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

ala_oancea 1

09.09.2009, 08:29

Ti-au iesit foarte frumoase

cccris 1

26.02.2010, 21:26

asta trebuie sa incerc si eu. o sa ma fac cit casa daca ma mai uit mult pe "bucataras"

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza de oi