Budinca cu dovlecei, morcovi si cartofi!

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 10 Iun 2012 | 4806 vizualizari

 

O budinca de vara, cu legume de sezon si apetisanta branzica cu smanatana Delaco!

 

INGREDIENTE

  • dovlecei 3 bucati,
  • cartofi 3 bucati,
  • morcovi 3 bucati,
  • ciuperci 1 conserva,
  • ceapa 1 bucata,
  • usturoi verde 1 capatana,
  • oua 4 bucati,
  • faina 4 linguri,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de arde dulce,
  • marar verde,
  • branzica cu smantana fina Delaco 1cutie,
  • telemea de oaie 200g.,
  • pesmet 50 g.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu dovlecei, morcovi si cartofi!:

Dovleceii, cartofii si morcovii se curata, se spala, apoi se rad fideluta. Se asezoneaza de sare, piper si boia, se lasa cca. 5 minute, apoi se storc de zeama lasata. Intr/un castron, se pun legumele stoarse, ciupercile scurse de zeama si tocate marunt, telemeaua rasa, branzica cu smantana Delaco, ouale, faina, pesmetul si mararul tocat marunt, amestecandu/se pana se inglobeaza toate ingredientele. Se pregateste o forma termorezistenta, tapetandu/se cu margarina si pesmet, se toarna compozitia obtinuta, se pune la copt in cuptorul preincins cca. 45 de minute la foc potrivit. Dupa ce trece testul cu scobitoarea se scoate din cuptor. Se serveste calda sau rece, cu smantana dupa preferinta.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu dovlecei, morcovi si cartofi!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

10.06.2012, 21:52

ce reteta faina

Lau 1

11.06.2012, 08:27

e trecuta sa o fac si eu

Panacris 1

11.06.2012, 09:15

Multumesc ptr. aprecieri!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Negresa de post cu nuci
  • 05

    MI

  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tocana de opintici-reteta de post!

de abetina 3

ieri la 22:42

 Tocana de cocosei americani!

de abetina 3

ieri la 22:35

Plăcintă cu brânză și griș

ieri la 21:27

Dovlecei pane

ieri la 20:49

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din cartofi, cu de toate