Budinca cu dovlecei si carnaciori

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 21 Oct 2010 | 4046 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400g paste
  • 2 dovlecei mici
  • 1 legatura ceapa verde
  • 200 g carnati ardelenesti
  • 2 rosii
  • 2 oua
  • 300 ml smantana
  • 150 g cascaval ras
  • cateva fire de cimbrisor
  • 2 linguri ulei
  • sare, piper macinat
  • praf de nucsoara 
  • unt ptr uns tava
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu dovlecei si carnaciori:

Se fierb pastele conform cu instructiunile de pe ambalaj, apoi se strecoara bine.

Se spala dovleceii, se taie in doua, apoi in felii. Ceapa verde se curata si se spala, apoi se taie rondele. Se oparesc rosiile, se decojesc, li se scoate cotorul si se taie cubulete. Se taie carnatii felii. 

Intr-o tigaie se calesc in ulei dovleceii si ceapa verde la foc mic pana se inmoaie. Se condimenteaza cu sare, piper si cimbrisor. 

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Se amesteca bine ouale cu smantana si cascavalul, apoi se condimenteaza cu sare, piper si nucsoara.

Se amesteca pastele cu rosiile si carnaciorii, se adauga ceapa si dovleceii, apoi se aseaza toate intr-o tava unsa cu unt. Se toarna deasupra amestecul de smantana si se da la cuptor ptr aprox o ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu dovlecei si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Corinuta 1

22.10.2010, 10:07

Ancutza, mersi

epurasha2bb 1

22.10.2010, 20:12

ce bine arata!5f

nadina73 1

23.10.2010, 01:13

la favo5f

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de morcovi cu ghimbir

de Anett 1

ieri la 21:54

Faguri

ieri la 16:03

Paine cu faina integrala de secara si tarate de grau

de katty 7

ieri la 14:11

Ciuperci coapte cu verdeturi (de post)

de katty 7

ieri la 14:05

Hummus de fasole

de katty 7

ieri la 11:33

TOP
utilizatori

katty

5333 puncte

Rocsi

4428 puncte

Constelatialeu

3656 puncte

mihaelar63

3377 puncte

dantes

2307 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu ficatei in sos de rosii
  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de morcovi cu ghimbir

de Anett 1

ieri la 21:54

Faguri

ieri la 16:03

Paine cu faina integrala de secara si tarate de grau

de katty 7

ieri la 14:11

Ciuperci coapte cu verdeturi (de post)

de katty 7

ieri la 14:05

Hummus de fasole

de katty 7

ieri la 11:33

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv - Oua umplute cu avocado