Budinca cu fulgi de porumb

de lili in Dulciuri, 25 Iul 2011 | 3917 vizualizari

 

Reteta o am din Carticica practica Nr. 2 /2011.

 

INGREDIENTE

  • - 600 g branza dulce
  • - 100 g telemea
  • - 3 oua
  • -200 g zahar ( zaharina)
  • - 100 g stafide 
  • - 500 ml lapte
  • - 180 g fulgi de porumb
  • - 1 lingura  faina , amidon de porumb sau praf pentru budinca de vanilie 
  • - coaja rasa de la o lamaia
  • - 1 praf de sare
  • - 2 linguri unt si o lingurita fauba pentru tava
  • - 2 linguri zahar pudra cu aroma de vanilie pentru decor.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu fulgi de porumb:

Bati albusurile spuma impreuna cu sarea, apoi adaugi treptat zaharul si bati in continuare pana cand se topesc cristalele. Mixezi branza dulce impreuna cu telemeaua rasa, galbenusurile, faina, coaja de lamaie si stafidele. Torni incet laptele si mixezi in continuare, apoi incorporezi fulgii de porumb si spuma de albusuri, amestecand usor, de jos in sus.



Ungi si tapetezi un vas termorezistent si torni compozitia si o coci 50-60 de minute, la foc mediu. Dupa ce se mai racoreste se presara cu zaharul pudra. Se poate servi si calda si rece.



Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

mamaieelena 1

26.07.2011, 16:17

super

lili 1

01.08.2011, 21:16

fetelelor va pup...cu intarziere...

RuxyRux 1

01.08.2011, 21:26

Ce deliciu!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Eclere