Budinca cu ravioli si kapia

de Rocsi in Paste, 26 Oct 2012 | 2684 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga ravioli (250 gr) cu branza
  • 600 gr branza de vaci
  • 4 oua
  • 1 ardei kapia
  • 1/2 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita busuioc uscat
  • 3 linguri smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu ravioli si kapia:

Intr-o oala punem apa la fiert cu un praf de sare. Cand da in clocot punem ravioli si ii fierbem intre 8-10 minute. Cand sunt gata ii scurgem bine de apa si ii lasam sa se racoreasca putin.

Ardeiul kapia il spalam, il curatam de seminte si il taiem cubulete. Patrunjelul il spalam, indepartam cozile si il tocam.

Intr-un bol punem branza, ouale si smantana. Mixam bine pana obtinem o crema de branza. Peste crema de branza punem patrunjelul verde, ardeiul kapia si ravioli fierti. Condimentam cu sare, putin piper si busuiocul uscat. Amestecam usor cu o lingura toate ingredientele.

Ungem o tava rotunda cu unt si tapetam cu hartie de copt. Turnam compozitia de budinca in tava si o nivelam. Introducem tava in cuptorul incins. Lasam budinca acolo pana prinde deasupra o crusta aurie si este coapta. O scoatem cand este gata si o lasam putin sa se racoreasca ca sa o putem servi.

Merge mancata atat calda cat si rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu ravioli si kapia" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert inghetata de vanilie

pe 03.08 la 20:43

Tocana prieteniei

pe 03.08 la 20:34

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

de oanapl 7

pe 01.08 la 20:14

Ardei umpluti cu carne de porc

de Caty 1

pe 01.08 la 12:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2450 puncte

Rocsi

1693 puncte

 Merisor

1400 puncte

Catalina L

1292 puncte

Panacris

1007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu penne si telemea de oaie