Budinca cu spanac

de gaby_duceag in Mancaruri de legume, 6 Apr 2011 | 7513 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 2 oua
  • 400 gr branza vaci
  • 2-3  legaturi  spanac
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • 2 linguri cas framantat de la borcan
  • 5 linguri smantana
  • faina -3-4 linguri
  • un varf cutit praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu spanac:

Vreau astazi sa va mai prezint o reteta spectacol

Ce daca m-am dus in bucatarie sa fac spirala de clatite cu spanac si mi-o fo' lene si a iesit budinca?

Ce daca am pus in vas mic si a curs in cuptor si mirosea casa mea ca la stana?

Ce daca m-am ars la doua degete cand am scos din cuptor?

Ce daca e cea mai urata poza de dupa anul 2. D. Hr.

Important e ca s-a topit din vas cat ai zice "spanac" :)))))

E buna rau!!!!


Cat de simplu se prepara:


- pui intr-un vas branza de vaci , casul, smantana, ouale usor batute, faina cu praful de copt


- ceapa o cureti si o toci marunt


-spanacul il oparesti apoi il toci

(nu in bucati prea mici)


-amesteci tot in vas, condimentezi cu sare si piper


- ungi un vas termorezistent cu unt, rastorni amestecul si bagi la cuptor la foc moderat pana se rumeneste frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Cris2711 1

09.04.2011, 13:31

adry88 1

26.05.2011, 16:48

foarte buna

Panacris 1

02.03.2012, 19:40

Super budinca Gaby, acum am bagat/o si eu la cuptor. Abia astept sa gust!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu zmeura
  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
“Fatayer sabanegh”-Placinte arabesti cu spanac