Budinca cu spanac

de gaby_duceag in Mancaruri de legume, 6 Apr 2011 | 6899 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 albusuri
  • 2 oua
  • 400 gr branza vaci
  • 2-3  legaturi  spanac
  • o ceapa
  • sare
  • piper
  • 2 linguri cas framantat de la borcan
  • 5 linguri smantana
  • faina -3-4 linguri
  • un varf cutit praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu spanac:

Vreau astazi sa va mai prezint o reteta spectacol

Ce daca m-am dus in bucatarie sa fac spirala de clatite cu spanac si mi-o fo' lene si a iesit budinca?

Ce daca am pus in vas mic si a curs in cuptor si mirosea casa mea ca la stana?

Ce daca m-am ars la doua degete cand am scos din cuptor?

Ce daca e cea mai urata poza de dupa anul 2. D. Hr.

Important e ca s-a topit din vas cat ai zice "spanac" :)))))

E buna rau!!!!


Cat de simplu se prepara:


- pui intr-un vas branza de vaci , casul, smantana, ouale usor batute, faina cu praful de copt


- ceapa o cureti si o toci marunt


-spanacul il oparesti apoi il toci

(nu in bucati prea mici)


-amesteci tot in vas, condimentezi cu sare si piper


- ungi un vas termorezistent cu unt, rastorni amestecul si bagi la cuptor la foc moderat pana se rumeneste frumos.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Cris2711 1

09.04.2011, 13:31

adry88 1

26.05.2011, 16:48

foarte buna

Panacris 1

02.03.2012, 19:40

Super budinca Gaby, acum am bagat/o si eu la cuptor. Abia astept sa gust!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Piure de spanac cu oua