Budinca de broccoli si branza la cuptor

de oanapl in Mancare copii, 11 Mai 2017 | 2071 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g broccoli
  • 250 g branza de vaci
  • 1/2 ardei rosu
  • 2 fire ceapa verde
  • 50 g muschi de porc (afumatura)
  • 15 masline fara samburi
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • ulei
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de broccoli si branza la cuptor:

Pui broccoli la fiert, in apa cu sare, pentru 4-5 minute.


Intre timp, tai felii subtiri ardeiul si maslinele, muschiul il tai cubulete, iar ceapa o tai rondele. Incingi intr-o tigaie 2 linguri de ulei si calesti ceapa, muschiul, ardeiul. Dupa ce a clocotit broccoli, il scurgi bine de apa si adaugi 1/3 peste legumele din tigaie, iar 2/3 din broccoli le pui intr-un blender impreuna cu ouale si le mixezi bine.


Adaugi crema de broccoli peste branza si omogenizezi compozitia cu ajutorul unei furculite. Adaugi sare si piper dupa gust, iar apoi adaugi legumele si amesteci usor.


Ungi cu ulei un vas termorezistent si il tapetezi cu pesmet, apoi torni compozitia (poti sa ornezi cu cateva legume). Introduci vasul in cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru 35-40 de minute sau pana cand se rumeneste frumos.


Lasi sa se racoreasca putin si apoi servesti budinca.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de broccoli si branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

oanapl 1

12.05.2017, 23:19

Va multumesc!

PavelOanaPeea 1

04.10.2017, 16:00

foarte buna!am facut-o azi si e mancata deja !Mulltumesc pentru reteta!Felicitari

oanapl 1

05.10.2017, 10:35

Multumesc Oana! Mă bucur că ai încercat rețeta și v-a plăcut!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de sfecla rosie
  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Zucchini in crusta de pesmet cu parmezan

de Adi 4

la 13:59

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

RETETA RECOMANDATA
Budinca de stelute- de la 1,5 ani