Budinca de cartofi cu peste afumat

de Sim0na in Peste, 10 Mai 2015 | 6787 vizualizari

 

sursa: http://www.enjoy-dessert.com/2013/01/placinta-cu-cartofi-si-somon-afumat.html

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari
  • 1 bucata macrou afumat
  • 120 g cascaval ras
  • 5 oua fazan (sau 2-3 oua gaina)
  • 5 linguri pline smantana grasa
  • sare
  • ardei iute macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi cu peste afumat:

Cartofii i-am curatat si taiat felii, apoi i-am pus la fiert in apa cu sare pentru cca 10 minute.

Cand au fost gata i-am scurs si i-am lasat putin sa se racoreasca. Intr-un castron am batut ouale cu putin sare si ardeiul macinat, apoi am adaugat smantana, si am amestecat cu o furculita.

Macroul l-am curatat de piele si de oase si l-am taiat bucati. Am uns cu unt un vas de yena, apoi am pus un strat de cartofi, jumatate din cantitatea de peste, am presarat cascaval ras, si cateva linguri din amestecul de ou cu smantana; si am continuat pana am terminat ingredientele, ultimul strat a fost de cartofi, peste care am presarat cascaval si am turnat restul de smantana cu ou. Am dat vasul la cuptorul preincalzit pentru cca 35 minute, am scos vasul din cuptor si am lasat sa se racoreasca putin.

Am servit cu salata de conopida si ardei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu peste afumat" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta gustoasa de pasca fara aluat, cu fistic si fulgi de ciocolata

ieri la 12:38

Prajitura cu banane si mere - Un desert rapid si aromat

de oanapl 7

pe 14.04 la 21:13

Reteta de desert rapid cu mandarine si ciocolata

pe 14.04 la 14:24

Reteta de bruschete savuroase cu carnea ramasa

pe 14.04 la 11:37

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Budinca de peste