Scrumbie la gratar

de ralu_ca in Peste, 8 Iun 2013 | 3116 vizualizari

 

Atat de usor de preparat si atat de gustos!

 

INGREDIENTE

  • 6 scrumbii
  • 500 g sare grunjoasa
  • 1 capatana usturoi
  • 5-6 rosii din conserva
  • patrunjel tocat 2 linguri
  • delikat
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie la gratar:

Pentru inceput am eviscerat pestii si i-am curatat de solzi, apoi i-am spalat foarte bine.Am crestat pestii pe fiecare parte la o disrtanta de 1 cm. Intr-o tava am asezat sarea si pestii i-am asezat pe o parte si alta in tava, dupa acre i-am lasat la "odihnit" approx 2 ore. Intre timp am preparet sorul din: usturoi tocat, rosii tocate amestecate cu piper, delikat si patrunjel.Am incins jarul, petele l-am curatat de sare si l-am pus pe gratar. L-am lasat approx 15 min pe o parte si 15 pe cealalta. Se serveste alaturi de sosul preparat si un vin alb.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

jarul sa fie lasat sa scada din intensitate

2

aveti grija cand sarati pestele sa nu intre in crestaturi, riscati sa devina prea sarat.

3

un peste este suficient pentru o persoana

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

elucubratiiculinare 1

08.06.2013, 21:53

foarte bun

Sim0na 1

10.06.2013, 13:30

Ce-mi place pestele la gratar..

Alina26 1

10.06.2013, 15:38

vai cat de bun eeee......si sosul acela de rosiii..!!!foarte gustos!!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
File de pangasius cu portocala si lamaie