Budinca de conopida

de jolygina in Mancaruri de legume, 25 Sep 2010 | 19141 vizualizari

 

as manca conopida dimineata ,pranz si seara ,imi place sa o mananc asa fiarta cu sare

 

INGREDIENTE

  • o conopida (500g)
  • 4 oua
  • 200g branza
  • 200g smantana
  • 200g mozarella (baby e fara sare asa mai dietetica mie imi place)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de conopida:

se pune conopida la fiert cu putina sare (daca doriti ca  sa fie conopida mai alba puteti pune 100ml lapte in apa in care fierbe )

intre timp pregatim crema pentru budinca astfel: batem bine ouale ca la omleta ,adaugam branza care a fost data pe razatoare ,cand s-a incorporat bine adaugam si smantana

cand s-a fiert conopida o punem la scurs ,ungem o tava cu unt ,si asezam buchetele de conopida  dupa care turnam crema peste conopida ,cand s-a incorporat bine crema printre buchetele de conopida punem si bucatile de mozarella si dam tava la cuptor cam 20-30 min       

pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de conopida" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Budinca cu dovlecei si telemea