Budinca de conopida

de jolygina in Mancaruri de legume, 25 Sep 2010 | 14091 vizualizari

 

as manca conopida dimineata ,pranz si seara ,imi place sa o mananc asa fiarta cu sare

 

INGREDIENTE

  • o conopida (500g)
  • 4 oua
  • 200g branza
  • 200g smantana
  • 200g mozarella (baby e fara sare asa mai dietetica mie imi place)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de conopida:

se pune conopida la fiert cu putina sare (daca doriti ca sa fie conopida mai alba puteti pune 100ml lapte in apa in care fierbe )


intre timp pregatim crema pentru budinca astfel: batem bine ouale ca la omleta ,adaugam branza care a fost data pe razatoare ,cand s-a incorporat bine adaugam si smantana


cand s-a fiert conopida o punem la scurs ,ungem o tava cu unt ,si asezam buchetele de conopida dupa care turnam crema peste conopida ,cand s-a incorporat bine crema printre buchetele de conopida punem si bucatile de mozarella si dam tava la cuptor cam 20-30 min


pofta buna!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de conopida" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

jolygina 1

07.10.2010, 01:26

servestete nadina

adry88 1

30.05.2011, 20:48

tare buna

iri_iri 1

25.01.2012, 22:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinta cu ficatei de pui
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

RETETA RECOMANDATA
Conopida la cuptor