Budinca de dovlecei cu branza si hering

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2015 | 838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mici
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 legatura patrunjel verde
  • 250 gr cas de vaca
  • 100 gr cascaval
  • 300 gr file de hering in ulei
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingura susan
  • 1 lingurita busuioc uscat
  • 1 lingurita unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de dovlecei cu branza si hering:

Spalam dovleceii, ii dam pe razatoarea mare si ii punem intr-o sita la scurs.

Ceapa o curatam, o tocam marunt. Patrunjelul il spalam, indepartam cozile si il tocam.

Casul il dam pe razatoarea cu ochiuri mare impreuna cu 50 de gr de cascaval.

Scoatem fileul de hering din ulei, il stergem usor cu niste servetele si il taiem bucatele.

Intr-un bol amestecam dovleceii bine scursi cu branza si cascavalul.

Adaugam patrunjelul, ceapa, sare, piper si busuiocul uscat.

Batem 3 oua spuma, le incorporam in compoziti de mai sus.


Luam un vas ceramic cu diametrul de 20 cm, il ungem bine cu unt.

Turnam compozitia obtinuta, o nivelam, punem bucatile de hering.

Deasupra radem restul de cascaval si presaram susanul. Eu am facut si o budinca intr-un vas micut, micut.


Introducem budinca in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumeneste.


Cand este gata, o scoatem din cuptor, o lasam putin la racorit si servim.

Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de dovlecei cu branza si hering" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (32)

Rocsi 1

31.10.2015, 10:33

Daca ai manca, hai sa iti si dau Ildiko

noiinbucatarie 1

24.02.2016, 21:55

Rocsi 1

25.02.2016, 20:05

Multumesc Rahela!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Toba de porc
  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu ceapa, mere si bacon