budinca de gris - a la Miha!

de gaby_duceag in Dulciuri, 14 Dec 2009 | 5699 vizualizari

 

Uite cum ne-a asigurat Miha cina pe seara asta.Fiind numai fetele acasa,ne-am multumit asa,daca erau si baietii,puneam si carne in ea=)))))
eh,...am amagit-o intai cu putina ciocolata,apoi am zis:da' ce?numa' atat?doar am platit-o:))))ia sa punem din belsug:)))
miha,eu n-am avut forma(e):)))asa frumoasa ca tine:)))

 

INGREDIENTE

  • 500ml lapte
  • 3linguri zahar
  • 4linguri gris
  • un ou
  • 2plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA budinca de gris - a la Miha!:

-punem la fiert laptele in care am adaugat un varf cutit sare

-cand da in colocot,adaugam grisul in ploaie,amestecand mereu

il fierbem pana ce se ingroasa bine(aprox 5minute)

-lasam sa se racoreasca apoi adaugam galbenusul,albusul batut spuma cu zaharul si zaharul vanilat si amestecam usor

-turnam intr-o forma unsa cu unt(eu am pus in vas jena)si bagam la cuptor pana se rumeneste usor

-dupa ce se racoreste,se rastoarna cu fundu-n sus:))))))

Daca ti-a placut reteta noastra "budinca de gris - a la Miha!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

gaby_duceag 1

16.12.2009, 00:47

am mancat si azi dimineata,ca n-aveam pregatit altceva

pana_luminita 1

17.12.2009, 17:53

am facut si eu budinca , acum astept sa se raceasca sa vad cum a este

gaby_duceag 1

17.12.2009, 18:17

mai,e buna,dar totusi sa nu emiti prea mari prententii ca dehe,..e doar o budinca de gris

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cu iaurt, piersici si biscuiti