Budinca de gris

de La Ancuta in Dulciuri, 10 Oct 2010 | 3775 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g gris
  • 550 ml lapte
  • 100 g zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 4 oua
  • unt
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de gris:

Se pune laptele la fiert impreuna cu zaharul si vanilia. Cand da un clocot se adauga grisul in ploaie, amestecand bine sa nu faca cocoloase. Se fierbe pana se ingroasa.


Se lasa grisul sa se racoreasca. Apoi se adauga galbenusele si albusele batute spuma. Se amesteca usor pana se omogenizeaza.


Se unge un vas termorezistent cu unt si se pune compozitia. Se da la cuptor pana se rumeneste deasupra.


Se serveste cu dulceata sau sirop de fructe. Noi am mancat cu dulceata de visine.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

ela 1

12.10.2010, 00:37

ce-mi placeeeee....

La Ancuta 1

12.10.2010, 12:50

hai la o portie Eluta

mena29 1

12.10.2010, 13:02

Ela,asteapta sa vin si eu,nu papa singura

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melci cu nuca , stafide si scortisoara

ieri la 23:05

Prăjitură turnată cu brânză

ieri la 21:41

 Tortellini cu sos cheddar , jambon si fasole verde

ieri la 21:33

Jumari extra

ieri la 21:04

RETETA RECOMANDATA
Krapfen cu crema pasticcera