Budinca de gris cu dulceata de mure pe blat de biscuiti si nuca

de Merisor in Prajituri, 23 Mar 2013 | 16385 vizualizari

COMENTARII (64)

iqphantom 1

25.03.2013, 08:42

arata foarte bine

Merisor 1

25.03.2013, 08:55

angyb 1

25.03.2013, 09:14

tare bine arata

Doinavar 1

25.03.2013, 13:36

Doar acum am vazut minunatia asta. N-am mai intrat de mult si am ratat reteta in 23.
Superb!

Merisor 1

25.03.2013, 14:23

Doina, multumesc!
Angy

Zamfira 1

25.03.2013, 20:19

o prajitura interesanta si foarte buna, place!!!

mamaieelena 1

25.03.2013, 21:10

imi place prajitura si am s-o fac si eu

Merisor 1

25.03.2013, 21:10

Zamfi

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

25.03.2013, 23:45

Superba budinca ta!

Merisor 1

26.03.2013, 05:58

Multumesc Daciana!

Irina 1

26.03.2013, 13:52

buna idee!

Merisor 1

26.03.2013, 22:56

cristeena20 1

30.03.2013, 11:36

faina ideea!!!ador grisul cu lapte...

marcelika 1

25.08.2013, 19:24

super idee ! bravo, arata super bine, imi dau seama ca e ft gustos ! dar, iti dau dreptate....trebuie cantitate dubla sa pot satura termitele mele ...

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura de post cu foi de napolitana