Budinca de melcisori cu branza de vaci si merisoare

de Bucataras Diana in Dulciuri, 26 Feb 2017 | 1111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 g branza de vaci
  • 1 punga melcisori
  • 3 oua
  • coaja de portocala
  • 2 pliculete zahar vanilat
  • 3 linguri zahar
  • 2 linguri chia
  • 75 g merisoare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de melcisori cu branza de vaci si merisoare:



Fierbem melcisorii, conform instructiunilor de pe pachet, apoi ii trecem printr-un jet de apa rece si ii lasam la scurs. Punem merisoarele in apa calduta, cu esenta de rom, pentru cel putin 15 minute, apoi le lasam si pe acestea sa se scurga. Intr-un castron, punem branza de vaci, adaugam zaharul si zaharul vanilat si amestecam bine, apoi adaugam 2 oua batute bine si coaja de portocala. Punem si merisoarele si semintele de chia si omogenizam compozitia. Adaugam si melcisorii scursi si amestecam. Ungem un vas de yena cu putin ulei si turnam compozitia. Deasupra punem cel de-al treilea ou batut si dam la cuptor, pentru circa 30 de minute. Dupa ce se raceste, putem taia budinca, pudram cu scortisoara si zahar pudra. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de melcisori cu branza de vaci si merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

miki_a 1

26.02.2017, 22:39

Delicioasa!!

dantes 1

27.02.2017, 13:03

Buna!

kytz 1

27.02.2017, 19:05

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5992 puncte

Panacris

5442 puncte

RODIMUR

4040 puncte

Rocsi

3926 puncte

Bya Ralu

2775 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supă de roșii cu ciuperci uscate
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pasca cu branza si budinca