Budinca de orez cu piure de mango si fructul pasiunii

de Satisfyyourcravings in Dulciuri, 28 Mar 2016 | 591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame orez brun sau negru
  • 1 mango copt
  • 1 lime
  • 1 lingura alune de padure, neprajite
  • 1 lingura fulgi de cocos
  • 2 banane coapte
  • 200 ml lapte din alune de padure/soia/orez/migdale/ovaz/vaca/capra
  • 1 lingura extract de vanilie
  • miere- optional
  • 4 linguri cu varf de iaurt degresat
  • 2 bucati fructul pasiunii, coapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de orez cu piure de mango si fructul pasiunii:

Se gateste orezul conform instructiunilor de pe ambalaj si se scurge de apa. Se lasa la racit.


Intre timp, se curata mango de coaja, se taie bucati, se stropeste cu sucul de lime si se transforma in piure cu ajutorul unui blender.


Se prajesc alunele de padure si cocosul intr-o tigaie fara ulei, cateva minute. Se scot pe o farfurie.


Se curata bananele de coaja, se rup in buctati, se adauga in bolul unui bender, impreuna cu laptele, extractul de vanilie si 2/3 din cantitatea de orez. Se transforma in pasta. Se adauga miere, daca e nevoie. Se adauga restul de orez si se amesteca.


Se imparte budinca in 4 borcane, se adauga 1/4 din piureul de mango in fiecare, apoi iaurt, fructul pasiunii si se decoreaza cu alune de padure si fulgi de cocos.

 

TIPS-URI

1

Poate fi pastrata la frigider cateva zile.

2

Calorii pe portie: 277

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de orez cu piure de mango si fructul pasiunii" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Geanina87 1

29.03.2016, 08:22

yamiiii

mirela0911 1

29.03.2016, 09:35

Ce bună trebuie să fie!

Panacris 1

26.03.2017, 15:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Clatite pufoase cu dulceata de zmeura