Budinca de orez cu ricotta

de divainbucatarie in Dulciuri, 10 Noi 2010 | 11762 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 g orez
  • 500 g lapte
  • 200 ricotta
  • 60 g zahar
  • 1 ou
  • putina coaja de portocale rasa
  • o lingura de stafide muiate in rom
  • 5 biscuiti
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de orez cu ricotta:

Fierbem orezul cu lapte. Cand orezul este fiert si aproape rece, adaugam restul ingredientelor si amestecam bine, pana se omogenizeaza compozitia.
Sfaram biscuitii si ii punem pe fundul vasului in care facem budinca. Dam la cuptor, la 180°C, pentru 30-40 de minute. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de orez cu ricotta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Teo 1

11.11.2010, 21:48

imi place cum arata, dar e cam mica portioara !

Cris2711 1

23.03.2013, 01:43

super arata

adry88 1

23.03.2013, 14:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert prajitura cu visine

pe 26.06 la 14:04

Aperitiv chec cu bacon, anghinare, ciuperci de padure si castraveti murati

pe 24.06 la 21:01

Desert tarta cu visine si nuca

pe 24.06 la 19:51

TOP
utilizatori

Panacris

2938 puncte

Rocsi

2157 puncte

Constelatialeu

1679 puncte

 Merisor

1500 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Lamaita