Budinca de orez cu ricotta

de divainbucatarie in Dulciuri, 10 Noi 2010 | 13340 vizualizari

COMENTARII (17)

Laly 1

10.11.2010, 22:25

Prima,ce bine arata

Bunica 1

10.11.2010, 22:40

Corinuta 1

10.11.2010, 23:09

ce buna tre' sa fie!

kamy 1

10.11.2010, 23:09

ricotta asta e braza de vaci sau se poate inlocui cu ea???arata super5f

gaby_duceag 1

11.11.2010, 07:55

Neatza! Fain mai arata!

lia maria 1

11.11.2010, 09:29

ce frumos arata

divainbucatarie 1

11.11.2010, 10:36

Va multumesc!! Kamy poti inlocui cred ricotta cu branza de vaci, doar ca ricotta are textura mai fina. Eu de cand am descoperit-o o folosesc mereu.

Rocsi 1

11.11.2010, 10:40

fain..park e un tort

MIUTA 1

11.11.2010, 10:53

Super....5 furculite mi-e pofta o sa fac si eu.

epurasha2bb 1

11.11.2010, 10:53

5 furculite!

ANCA 1

11.11.2010, 11:05

foarte interesanta retetea, o voi incerca si eu!

divainbucatarie 1

11.11.2010, 12:27

Va multumesc!!!

nadina73 1

11.11.2010, 18:08

super ,eu am facut cu banza si cu cioco ,dar nu am apucat sa postez incasuper vreau

divainbucatarie 1

11.11.2010, 19:31

Cu mare placere Nadina!

Teo 1

11.11.2010, 21:48

imi place cum arata, dar e cam mica portioara !

Cris2711 1

23.03.2013, 01:43

super arata

adry88 1

23.03.2013, 14:53

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de Dragobete, cu doua creme si inimioare