Budinca de ovaz cu Earl Grey

de Satisfyyourcravings in Cook and smile, 3 Mai 2017 | 701 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana lapte
  • 75 grame ovaz
  • 1 pliculet ceai negru Earl Grey
  • 1 lingura miere
  • 1 lingura seminte de chia
  • 1/2 lingurita extract de vanilie
  • sare
  • Pentru servit:
  • fructe de padure (eu am folosit congelate)
  • 1/2 banana
  • fagure de miere
  • seminte de in
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de ovaz cu Earl Grey:

Se incalzeste laptele intr-o cratita mica, pana ajunge aproape de punctul de fierbere. Se indeparteaza de pe foc, se adauga pliculetul de ceai, se acopera si se lasa la infuzat 10 minute. 

Dupa expirarea timpului, se indeparteaza ceaiul, se aseaza cratita inapoi pe foc, se aduce la punctul de fierbere, se adauga ovazul si sare si se fierbe cateva minute, amestecand frecvent, pana devine cremos. 

Se transfera intr-un bol si se adauga restul ingredientelor. Se serveste imediat. 

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ovaz cu Earl Grey" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

-Licurici- 1

03.05.2017, 19:50

MotanLaOale 1

03.05.2017, 20:28

dantes 1

04.05.2017, 13:45

Buna!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

9130 puncte

RODIMUR

7390 puncte

Rocsi

6240 puncte

Lau

Lau 9

5730 puncte

Satisfyyourcravings

5250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoşari cu conopidă, în oţet

de Ancutsa 5

ieri la 21:15

Gogoşari şi ardei umpluţi cu varză asortată

de Ancutsa 5

ieri la 20:41

Gem de struguri

de Lau 9

ieri la 20:31

Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
RETETA RECOMANDATA
Desert tort Medovik cu visine si nuca